Vem blir Din guide till nya upptäckter i Stockholm?
Din guide är Auktoriserad Stockholmsguide, utbildad i samarbete med Turistbyrån i Stockholm: Stockholm Visitors Board. Utbildningen innebär studier i Sveriges historia, samhälle, ekonomi och politiska system; med fokus på Stockholm.
CB Guided Discoveries erbjuder en professionell guide med gedigna språkkunskaper liksom förmågan att kunna anpassa guidningen till olika målgrupper. Att kunna jämföra med/ relatera till det land som gästerna kommer ifrån – för att kunna ge en större inblick i Sveriges historia, samhälle och dess invånares sätt att leva, tycker vi är mycket viktigt. Och främst av allt: vi ger Dig en upplevelse av det bästa i Stockholm! Vare sig det handlar om att upptäcka något redan känt ur en annan vinkel eller se något man inte tänkt på förut.

Detta är något Er guide från CB Guided Discoveries känner väl till, såsom Auktoriserad Stockholmsguide i Svenska, Engelska och Franska samt efter att ha jobbat flera år inom turism-/servicebranschen. Efter utbildning i Sverige, USA, och Kanada, talar Er guide engelska, franska och svenska flytande. Med en Fil. Mag. i Franska samt efter flera resor i Europa kommer en representant från CB Guided Discoveries ge professionalism men också en rolig och minnesvärd upplevelse av Stockholm med kvalité.

CB Guided Discoveries  |  Tel +46 (0)70-172 06 09  |  info@cbguideddiscoveries.se